Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego łososia z sosem szampańskim. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Mieszanka śmietany, sok z cytryny, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotowany mus z łososia i szampan, Łosoś gotowany w szampanie z kaparami i estragonem, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni o prostych bokach na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj szalotki i saute do miękkości; 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodaj szampana, sok z cytryny i pietruszkę na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przesuń filety do cieczy, przykryć i kłusować 3 do 4 minut lub do czasu zakończenia.
5
Przełożyć na talerz; odstawić. NIE OPRÓŻNIAĆ PATELNI.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Chochla 1/2 szklanki płynu kłusowniczego do małego garnka na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Słonina Wieprzowa
7
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i ubić w białym sosie wymieszać. Stale mieszając, dusić 1 minutę. Powrót ryby do kłusowniczego płynu tylko do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Przełóż rybę na talerz, łyżkę sosu i udekoruj cytryną i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Do sałatki wymieszać rukolę, pomidory, kukurydzę i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10
Dekoruj wiórkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.