Gotowany łosoś z sosem szampańskim

Gotowany łosoś z sosem szampańskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego łososia z sosem szampańskim. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Mieszanka śmietany, sok z cytryny, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotowany mus z łososia i szampan, Łosoś gotowany w szampanie z kaparami i estragonem, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni o prostych bokach na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj szalotki i saute do miękkości; 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodaj szampana, sok z cytryny i pietruszkę na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przesuń filety do cieczy, przykryć i kłusować 3 do 4 minut lub do czasu zakończenia.
5
Przełożyć na talerz; odstawić. NIE OPRÓŻNIAĆ PATELNI.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Chochla 1/2 szklanki płynu kłusowniczego do małego garnka na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i ubić w białym sosie wymieszać. Stale mieszając, dusić 1 minutę. Powrót ryby do kłusowniczego płynu tylko do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Przełóż rybę na talerz, łyżkę sosu i udekoruj cytryną i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Do sałatki wymieszać rukolę, pomidory, kukurydzę i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10
Dekoruj wiórkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn