Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego łososia z masłem bazyliowym i Sukkotaszem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, fasoli shell, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gotowany łosoś z salsą pomidorowo-bazyliową, Masło Gotowane Łosoś Z Ciepłym Pomidorowym Smakiem, oraz Gotowany łosoś z kukurydzą i białym winem-SOS maślany.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i napełnić dużą miskę do połowy wodą z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
2
Dodać fasolę do wrzącej wody i blanszować przez 2 do 3 minut, następnie odcedzić, przenieść do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor, ponownie odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Fasola
3
Rozgrzej szeroką, głęboką, grubą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać 2 łyżki zmiękczonego masła i, gdy się stopi, ale nie rumiane, dodać cebulę. Gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, ale nie rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
5
Dodać kukurydzę i blanszowaną fasolę i wymieszać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Kukurydza
6
Wlać bulion i podnieść ciepło do wysokiej. Kontynuuj gotować, aż płyn prawie całkowicie się zmniejszy, ale wystarczy, aby lekko pokryć warzywa, w sumie około 5 minut. Uważaj, aby nie rozgotować sosu, ponieważ warzywa mogą się odbarwić. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i odstawiamy, przykryte, do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
SOS
Stado
7
Pocierać Pozostałe 1 łyżka zmiękczonego masła na dnie głębokiego, heavy-bottomed 10-lub 12-calowy patelni sauté.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Posypać szalotką na dnie patelni i ustawić filety z łososia na górze bez tłoczenia ich. Delikatnie wlać bulion i wino na i wokół ryby, aby uzyskać około 2/3 po bokach. Przykryć ból szczelnie pokrywką lub folią aluminiową, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić płyn do wrzenia toczenia, około 3 minut. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować ryby przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososia
Szalotka
Stado
Ryby
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Zdejmij pokrywę i użyj szpatułki rybnej lub zwykłej szpatułki, aby ostrożnie usunąć filety z patelni i przenieść je na duży talerz lub talerz. (Będą lekko niedogotowane, ale będą nadal gotować poprzez przenoszenie ciepła.) Przykryć luźno folią. (Jeśli użyłeś folii do przykrycia patelni, możesz użyć jej do namiotu ryby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Folia Aluminiowa
Patelnia
10
Odcedzić i wyrzucić z patelni 1/3 szklanki płynu do kłusowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodać sok z cytryny i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sól
12
Umieścić na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół. Wymieszać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i nadal gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do średniej i ubić w zimnym maśle, kilka sztuk na raz, zawierające każdy dodatek całkowicie przed dodaniem więcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem i ogrzać. Wymieszać z bazylią tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Bazylia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
Aby podać, odcedzić sukkotash w sitku i podzielić go równomiernie między 4 talerze obiadowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
14
Łososia ułożyć na wierzchu i obficie polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
SOS
15
Podawać natychmiast.
16
Fragment kurki: Historia i przepisy klasyki restauracji
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
17
Żadna część tej publikacji nie może być powielana bez pisemnej zgody Taunton
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.