Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem

Gotowanie z Glossies: Grillowana Spódnica stek i pieprz kanapki może być tylko danie główne szukasz. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ząbek czosnku, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym, Gotowanie z połysku: kanapki z Fig, koziego sera i karmelizowanej cebuli, oraz Gotowanie z Glossies: Angel Hair makaron z pesto z czerwonego pieprzu i bazylii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grilla lub podgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Pierwsze 5 składników ubić w małej misce. Odstawić.
Wyciągnij trochę z wnętrza chleba, tworząc grube skorupy.
Umyj kukurydzę, paprykę, cebulę, pokrój boki chleba i steki z oliwą z oliwek.
Posypać solą i pieprzem. Grill warzywa, aż zwęglone i po prostu miękkie i steki, aż zwęglone i gotowane do średnio rzadkie, o 15 minut dla kukurydzy, 8 do 10 minut dla papryki, i 5 do 8 minut dla cebuli, obracając od czasu do czasu, i 3 minut na stronie dla steków.
Niech steki odpocząć 5 minut. Pieczywo grillowane, pokrojone z boku, aż do zwęglenia, około 2 do 3 minut.
Kukurydzę pokroić z kolb; dodać do miski z mieszaniną majonezu i wymieszać, aby pokryć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Steki pokroić na ziarno w paski o grubości od 1/2 do 1/2 cala. Ułóż plastry steków, paprykę i cebulę na dolnych połówkach chleba. Łyżka majonezu kukurydzianego. Wierzch z chlebem, naciskając lekko do zagęszczenia. (Jeśli używasz ciabatta, pokrój na 6 kanapek.)