Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette

Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 2G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.48 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka 3-do 1 / rustique, masło, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami, Gotowanie z Glossies: Sałatka z zielonej soczewicy z orzechami laskowymi Vinaigrette, oraz Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby polewa grzybowa: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i tymianek. Sauté aż zbrązowieje, o osiem minut. Doprawić solą i pieprzem.
Aby tymianek vinaigrette: wymieszać ocet, tymianek, majonez i szalotka w blenderze przez 10 sekund. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek; mieszaj aż będzie prawie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Ułóż chleb na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec do początku chrupiące, o osiem minut.
Kopiec 1/4 szklanki mieszanki grzybowej na każdej kromce chleba.
Skropić każdy tymianek winegretem, a następnie oszczędnie olejem truflowym.