Gotowanie Homara
Homar gotować jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. Mieszanka kłosów kukurydzy, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar i koper włoski Napoleon z Herbed Homar krem.
Instrukcje
W dużej garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Dodać posiekaną cebulę i potu, aż półprzezroczyste, o 6 protokół.
Dodaj ziemniaki i kiełbasę i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj kukurydzę, małże i piwo i przynieś na wolnym ogniu. Gdy piwo się ugotuje, dodaj homary do garnka i szczelnie przykryj pokrywką. Gotować, aż małże są otwarte i homar jest jasny czerwony, o 18 protokół.
Wyjąć homara z garnka, złamać pazur i pokroić na pół.
W dużym naczyniu umieścić ziemniaki, kiełbasę, kukurydzę i małże. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z chlebem kukurydzianym, zieloną sałatką i klinami cytrynowymi oraz wysmarowanym masłem do maczania.