Gotowane Szparagi Z Salsą Verde

Gotowane Szparagi Z Salsą Verde
Gotowane szparagi z salsą Verde mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis z finecooking.com ma 23 fanów. Mieszanka sardeli, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szparagi-feta Salsa Verde, Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde, oraz Łosoś wędzony, szparagi z grilla i Halloumi z salsą Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić salsa verde: w misce, połączyć oliwę z oliwek, pietruszka, szalotka, anchois, sok z cytryny, kapary, i skórka z cytryny. Wymieszać, aby zmiksować, a następnie doprawić do smaku 1/8 łyżeczki. sól, lub więcej do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ugotować szparagi: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać szparagi i gotować, aż tylko miękkie, o 4 protokół dla średnich spears. Szparagi wyjąć z wrzącej wody szczypcami i osuszyć na czystym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przenieś na talerz, układając włócznie z końcówkami skierowanymi w tym samym kierunku. Polać sosem na ciepłych włóczkach i podawać natychmiast. Dodać do przodu porady można zrobić salsa verde do 8 godzin naprzód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
240, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
3, białko
3
7, Tłuszcz Jednonienasycony
4
15, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
15, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
8, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn