Gotowane Szparagi Z Salsą Verde

Gotowane Szparagi Z Salsą Verde
Gotowane szparagi z salsą Verde mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis z finecooking.com ma 23 fanów. Mieszanka sardeli, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szparagi-feta Salsa Verde, Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde, oraz Łosoś wędzony, szparagi z grilla i Halloumi z salsą Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić salsa verde: w misce, połączyć oliwę z oliwek, pietruszka, szalotka, anchois, sok z cytryny, kapary, i skórka z cytryny. Wymieszać, aby zmiksować, a następnie doprawić do smaku 1/8 łyżeczki. sól, lub więcej do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ugotować szparagi: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać szparagi i gotować, aż tylko miękkie, o 4 protokół dla średnich spears. Szparagi wyjąć z wrzącej wody szczypcami i osuszyć na czystym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przenieś na talerz, układając włócznie z końcówkami skierowanymi w tym samym kierunku. Polać sosem na ciepłych włóczkach i podawać natychmiast. Dodać do przodu porady można zrobić salsa verde do 8 godzin naprzód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
240, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
3, białko
3
7, Tłuszcz Jednonienasycony
4
15, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
15, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
8, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn