Gotowane steki z łososia z sosem jogurtowo-koperkowym

Gotowane steki z łososia z sosem jogurtowo-koperkowym
Gotowane steki z łososia z sosem jogurtowo-koperkowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz seler, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gotowane Steki Z Łososia Z Sosem Cytrynowo-Ogórkowym Jogurtowym, Sałatka z łososia i rukoli z sosem koperkowo-jogurtowym, oraz Steki z łososia w sosie koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz bulion z kurczaka, cebulę i seler. Doprowadzić do wrzenia i gotować około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gdy bulion się gotuje, wymieszaj jogurt, sok z cytryny i koperek w małej misce. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JogurtJogurt
BulionBulion
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Doprawić łososia z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
4
Dodaj do patelni z mieszaniny bulionu; przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Kłusować, aż ryba zacznie się łuszczyć po pchnięciu widelcem, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyciągnij łososia z bulionu szczypcami lub łyżką szczelinową i podawaj na ciepło z obfitym sosem koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
BulionBulion
SOSSOS
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SzczypceSzczypce

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn