Jeśli 2,22 zł za porcję spada w budżecie, gotowane przegrzebki z estragonem Vinaigrette może być ogromny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz maranta, sól i pieprz, wywar rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar, Spaghetti Z Przegrzebkami, Porami I Estragonem, oraz Przegrzebki morskie ze świeżymi wiśniami i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni, doprowadzić wino, wywar rybny i szalotka do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie i dusić na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Przenieś przegrzebki na talerz i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
W rondlu zagotować 1/2 szklanki płynu do kłusowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ubić rozpuszczoną marantę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta Trzcinowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia, ubić olej i ocet, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę tylko do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Drenaż.
9
Rozłóż fasolę na 4 talerzach. Grubo pokroić przegrzebki i ustawić je na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)
10
Skropić winegretem, udekorować pomidorem i estragonem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.