Gotowane przegrzebki z porami i marchewką
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebki Na Kremowych Porach, Spaghetti Z Przegrzebkami, Porami I Estragonem, oraz Zapiekane przegrzebki z kapustą i porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać marchew i Por i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Dodać wino i 1/2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przyprawić przegrzebki z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i umieścić na wierzchu warzyw. Zmniejszyć ogień do medium i gotować, pokryte, aż przegrzebki są nieprzezroczyste przez cały, o 8 protokół.
Przenieś przegrzebki na talerz. W małej misce połącz pietruszkę, czosnek, orzeszki piniowe i pozostałą łyżkę oleju. Wymieszać z warzywami i bulionem i podawać z przegrzebkami. Skrót: zamiast siekać natkę pietruszki, czosnek i orzeszki piniowe ręcznie, można je pulsować w robocie kuchennym z 1 łyżką oliwy z oliwek.