Gotowane ostrygi pieprzowo-limonkowe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, standardowe ostrygi, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gotowane ostrygi z Mignonnette buraków, Gotowane Ostrygi W Kremie Pernod, oraz Gotowane ostrygi i karczochy z kremem szampańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, ocet, cukier i 1 łyżeczkę pieprzu połączyć w średniej misce; marynować w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Osuszyć ostrygi w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu oyster.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połącz reserved Oyster liquid, sok i szampan w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj ostrygi; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż krawędzie ostryg zwijają.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Ostrygi osuszyć w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
8
Dodaj 1 szklankę płynu do gotowania reserved, 6 łyżeczek pieprzu, soli i liści laurowych. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Zdjąć z ognia; ostudzić.
10
Połącz ostrygi i płyn do gotowania; marynować w lodówce 30 minut.