Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym
Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem czosnkowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli, Mahi mahi, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym, Gotowane na parze Mahi-mahi z warzywami smażonymi, oraz Teriyaki Mahi Mahi z warzywami i ryżem kokosowym:.
Instrukcje
1
W wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Gdy jest gorąco wrzucić w połowie cebuli (rezerwy drugiej połowy dla rundy online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps) i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. (Rezerwy 4 kawałki każdy z squasha, i cukinia dla rundy Online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps.)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać pozostałą Kabaczek i cukinię, grzyby, bulion i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Cukinia
Nóż Do Obierania
Bulion
3
Umieść rybę na warzywach, a każdy kawałek polej gałązką tymianku. Przyprawić rybę solą i pieprzem, przykryć i gotować na parze, aż ryba zostanie ugotowana, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Tymianek
Ryby
4
Wyjmij rybę na talerz i przykryj, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
5
Wyjmij warzywa łyżką szczelinową do miski i przykryj, aby się ogrzały. Włączyć ciepło do wysokiej i niech bańki bulionu, dodać czosnek i musztardę i niech gotować, aż sos zmniejsza się i zgęstnieje, 3 do 5 protokół. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Musztarda
Czosnek
Bulion
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.