Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym
Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem czosnkowo-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, cebulę, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowane na parze Mahi-mahi z warzywami smażonymi, Teriyaki Mahi Mahi z warzywami i ryżem kokosowym:, oraz Proste Kolacje: Mahi-Mahi ze szpinakiem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Gdy jest gorąco wrzucić w połowie cebuli (rezerwy drugiej połowy dla rundy online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps) i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. (Rezerwy 4 kawałki każdy z squasha, i cukinia dla rundy Online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps.)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pozostałą Kabaczek i cukinię, grzyby, bulion i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Umieść rybę na warzywach, a każdy kawałek polej gałązką tymianku. Przyprawić rybę solą i pieprzem, przykryć i gotować na parze, aż ryba zostanie ugotowana, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Wyjmij rybę na talerz i przykryj, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Wyjmij warzywa łyżką szczelinową do miski i przykryj, aby się ogrzały. Włączyć ciepło do wysokiej i niech bańki bulionu, dodać czosnek i musztardę i niech gotować, aż sos zmniejsza się i zgęstnieje, 3 do 5 protokół. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Łyżka warzywa na talerzu i top z kawałkiem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.