Gotowane kraby skąpane w maśle czosnkowym

Gotowane kraby skąpane w maśle czosnkowym
Gotowane kraby skąpane w maśle czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka liści pietruszki, sól, old bay przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Proste gotowane kraby z masłem czosnkowo-Wermutowym, Filety z łososia skąpane w czosnku, oraz Gotowany Karczoch z sosem do zanurzania masła czosnkowego.

Instrukcje

1
W dużym garnku z koszem gotuj kraby we wrzącej wodzie, upewniając się, że woda pokrywa kraby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj starą przyprawę Bay i sól. Gotować kraby, aż będą czerwone, około 10 protokół, a następnie niech kraby ostygnie w dotyku. Crack kraby i usunąć płuca, pozostawiając sarny w i pazury dołączone. Rozbij kraba w dwóch sekcjach na środku. W głębokiej patelni, roztopić masło i dodać czosnek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
KrabKrab
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Kładziemy kraby w masle, a następnie na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Wlać pozostałe masło z patelni na kraby przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn