Gotowane gruszki z sorbetem malinowym

Gotowane gruszki z sorbetem malinowym
Gotowane gruszki z malinowym sorbetem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zinfandel, sok jabłkowy, spróbuj build-a-meal i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Malinowe Gotowane, Gotowane gruszki w sosie malinowym, oraz Gotowane gruszki z sosem malinowym przepis.

Instrukcje

1
Gruszki obieramy i rdzewiejemy; kroimy na pół wzdłuż i szczotkujemy 2 łyżeczkami soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2
W dużym rondlu połączyć Wino i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj gruszki; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Gruszki i płyn do kłusowania przełożyć do miski; przykryć i dokładnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połowę roztopionej czekolady rozpuścić równomiernie na 6 talerzach deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Przenieść gruszki na talerze, za pomocą łyżki szczelinowej. Wyrzuć kłusowniczy płyn. Top każdej gruszki z 1/4 szklanki sorbetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Pozostałą czekoladę rozpuścić równomiernie na sorbecie. W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami i gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn