Gotowane gruszki z sorbetem malinowym
Gotowane gruszki z malinowym sorbetem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zinfandel, sok jabłkowy, spróbuj build-a-meal i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Malinowe Gotowane, Gotowane gruszki w sosie malinowym, oraz Gotowane gruszki z sosem malinowym przepis.
Instrukcje
Gruszki obieramy i rdzewiejemy; kroimy na pół wzdłuż i szczotkujemy 2 łyżeczkami soku z cytryny.
W dużym rondlu połączyć Wino i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj gruszki; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości, obracając raz.
Gruszki i płyn do kłusowania przełożyć do miski; przykryć i dokładnie schłodzić.
Połowę roztopionej czekolady rozpuścić równomiernie na 6 talerzach deserowych.
Przenieść gruszki na talerze, za pomocą łyżki szczelinowej. Wyrzuć kłusowniczy płyn. Top każdej gruszki z 1/4 szklanki sorbetu.
Pozostałą czekoladę rozpuścić równomiernie na sorbecie. W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami i gałązkami mięty.