Gotowana Kolacja W Nowej Anglii
Nowa Anglia gotowana kolacja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, pieprz, peklowany mostek wołowy peklowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, oraz Gotowana Kolacja W Nowej Anglii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć wołowinę do dużego holenderskiego piekarnika.
Dodaj czarny pieprz, nasiona gorczycy, goździki, ziele angielskie i liście laurowe. Przykryć wodą do 2 cali powyżej wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż wołowina będzie miękka.
Odcedzić płyn do gotowania przez sito nad dużą miską, rezerwując płyn do gotowania; wyrzucić ciała stałe.
Umieść 1 dużą, wytrzymałą plastikową torbę na zamek błyskawiczny wewnątrz każdej z 2 misek.
Wlać zarezerwowany płyn do gotowania do worków; odstawić na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torby; ostrożnie oderwij 1 dolny róg 1 torby.
Spuścić płyn do patelni, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu dotrze do otworu; wyrzucić tłuszcz. Powtórz procedurę z pozostałym workiem.
Dodać wołowinę, marchew, rutabaga, pasternak, cebula, i ziemniaki na patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Ułóż kapustę na wierzchu; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 15 minut lub aż kapusta będzie miękka.
Wyjąć wołowinę z patelni i pokroić w poprzek ziarna na 16 plastrów. Odcedzić mieszaninę warzyw przez sito nad dużą miską, rezerwując mieszankę warzywną i płyn do gotowania.
Umieść 1 klin kapusty, 1 1/2 szklanki mieszanki warzyw i 2 plastry wołowiny w każdej z 8 dużych misek do zupy.
Wlać 1/2 szklanki zastrzeżone gotowania płynu na każdej porcji; rezerwy pozostałego gotowania płynu do innego użytku.