Gotowana Flądra Z Miętą Beurre Blanc

Gotowana Flądra Z Miętą Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanej flądry z miętą Beurre Blanc. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 321 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szczypiorek, wino, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż filety rybne oskórowane bokiem na desce do krojenia. Każdy filet pokroić na pół wzdłuż, aby uzyskać 12 pasków. W małej misce wymieszać imbir, 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posypać mieszankę przypraw równomiernie na wszystkie ryby, a następnie posypać 2 Tbs. posiekanej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Zwiń każdy pasek w cewkę, zaczynając od grubszego końca i wyrównując rolkę wzdłuż ciętej krawędzi. Zabezpieczyć wykałaczką, wpychając ją w cienki koniec i przez drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
4
Posypać szalotki na dnie 10-calowy patelni prosto-jednostronne saut. Ułóż cewki ryb cięcia krawędzi w dół na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać wino i 1/3 szklanki wody. Włącz ciepło do średnio wysokiego i doprowadzić ciecz do gotować. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać delikatne dusić, przykryć i kłusować rybę aż do ugotowania, 4 do 8 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść rybę na ciepły talerz. Namiot z folią podczas wykańczania sosu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować płyn, aż zmniejszy się do około 3 Tbs. (Powinien ledwo zakrywać dno patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać śmietanę i gotować przez 30 sekund. Zmniejszyć ogień do niskiej i ubijać w 2 plastry zimnego masła, Pozostałe 1-1 / 2 Tbs. mięta i szczypiorek. Gdy masło jest prawie stopiony, dodać kolejny plaster i ubijać, aż w większości stopiony. Powtórzyć z pozostałym masłem, 1 plaster na raz. (Uważaj, aby nie przegrzać sosu, bo się rozdzieli.) Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Usuń wykałaczki z każdego kawałka ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
8
Podawać rybę (3 sztuki w porcji) skropioną sosem. Propozycje serwowania rozpoczynają posiłek od prostej sałatki z ogrodu
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Sałaty z Chaponami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1
Kalorie
1
290, tłuszcz
2
16, Kalorie Tłuszczowe
1
140, Tłuszcze Nasycone
2
9, białko
3
29, Tłuszcz Jednonienasycony
4
4, węglowodany
5
200, Cholesterol
6
120, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
3, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn