Gorący wędzony łosoś z niesamowitą salsą Chile
Przepis gorący wędzony łosoś z niesamowitym Salsa Chile może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 6,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, limonkę, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Chipsy z wędzonym łososiem i salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: wióry lub wióry
Weź puszkę ciastek i włóż do niej garść lub 2 wióry, a następnie gałązki rozmarynu i szałwii.
Umieść stojak z drutu w puszce, aby był w połowie wysokości lub zgiń drut z kurczaka, aby pasował. Ostrożnie przebić pokrywę puszki 5 lub 6 razy śrubokrętem.
Większość filetów z łososia ma ten sam rozmiar i grubość, więc ich czas gotowania jest podobny.
Filety z łososia posypać solą i natrzeć mżawką oliwy z oliwek. Następnie połóż je skórą na górze drutu (działa to jak stojak do grilla) i połóż pokrywę na puszce.
Umieść go na palniku, na średnim ogniu i gotuj przez 8 do 10 minut. Po kilku minutach zacznie trochę palić.
Podczas gotowania ryby, wymieszać wszystkie składniki salsy razem - można przejść tak lekkie lub tak ciężkie na chiles, jak chcesz.
Gdy ryba jest gotowa, wyłącz ciepło i pozostaw na 3 minuty przed otwarciem puszki. Pozwoli to na przedostanie się resztkowego dymu i ciepła do ryby. Wyciągamy filety z łososia i układamy na indywidualne talerze. Łyżka na niektóre chille salsa i posypać całe liście kolendry.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać z połówkami limonki i resztą salsy w małej misce. Pyszne z młodymi ziemniakami i zieloną sałatką na lunch.
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.