Gorący Sos Karmelowy
Gorący sos karmelowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mocno brązowy cukier, masło, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy cukier i masło ugotować na twardym 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale mieszając, 3 do 4 minut lub do roztopienia masła i mieszanina jest gładka.
Stopniowo mieszaj w śmietanie do ubijania. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami. Przykryć i schłodzić do 1 tygodnia. Podgrzać w misce bezpiecznej dla mikrofalówki przy średniej-wysokiej (70% mocy) 3 do 4 minut lub do bąbelków, mieszając w odstępach 1-minutowych. Lekko schłodzić.