Gorący Rum Z Masłem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj gorący Rum z masłem. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz zmielone goździki, masło, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i brązowy cukier w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 5 minut lub do lekkiego i puszystego. Ubijaj na przemian śmietanę i cukier puder na małej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać goździki, cynamon i gałkę muszkatołową.
Zużyć natychmiast lub łyżkę do pojemnika z zamrażalnikiem 1-litrowym. Przykryć, oznakować i zamrozić do 3 miesięcy.
Do każdej porcji umieść rum i 2 łyżki gorącego masłowego rumu w kubku. Wymieszać we wrzącej wodzie.
Posypać gałką muszkatołową.