Gorący Rum Z Masłem
Gorący Rum z masłem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 521 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 695 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka cynamonu, sól, przyprawiony rum, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, oraz Zupa gorąco-kwaśna.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat brązowy cukier, masło, miód, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, i sól w średniej misce, aż mieszane i gładkie.
Przenieść mieszaninę do 4 filiżanki (lub większej) miarki.
Dodać rum, a następnie 2 szklanki wrzącej wody. Mieszaj, aż mieszanina masła rozpuści się. Rum z masłem podzielić na 4 kubki.
Udekoruj laskami cynamonu i podawaj.