Gorący, Maślany Puree Z Kalafiora
Gorący, Puree z kalafiora maślanego może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 282 kalorie, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, pieprz cayenne, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Puree Z Rzepy Maślanej, Puree Z Rzepy Maślanej, oraz Kalafior z okruchami maślanymi.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować różyczki kalafiora do miękkości, o 7 protokół.
Rozłóż kalafior na dużej blasze do pieczenia.
Piec około 5 minut, do wyschnięcia.
W małym rondlu, połączyć śmietanę z masłem i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu tylko do momentu stopienia masła.
Pracując partiami, puree kalafior w blenderze z ciepłą mieszanką śmietanową; przełożyć puree do średniej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Doprawić solą i cayenne. Tuż przed podaniem podgrzej puree w kuchence mikrofalowej w odstępach 1-minutowych, od czasu do czasu mieszając.