Gorący Karob

Gorący Karob
Gorący chleb świętojański może być tylko przystawką, której szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek karob, miód, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karob Pb Teacake, Ciasto Z Chleba Świętojańskiego, oraz Chleb Świętojański Ciasteczka.

Instrukcje

1
Połącz mleko i proszek karob w małym rondlu na średnim ogniu, ubijając, aby usunąć grudki. Wymieszać z miodem i ekstraktem z wanilii. Kontynuuj ogrzewanie do żądanej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Proszek KarobowyProszek Karobowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn