Gorący i pikantny cydr jabłkowy
Gorący i pikantny jabłecznik jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka lub, sok pomarańczowy, sok grejpfrutowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu napój. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Jabłkowy Cider ciasto orzechowe z lukrem jabłkowym, oraz Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5.
Instrukcje
Umieścić goździki w kulce herbaty i umieścić w wolnej kuchence.
Wlej cydr jabłkowy, sok pomarańczowy i sok grejpfrutowy do wolnej kuchenki i upuść laski cynamonu. Wymieszać raz lub dwa razy. Ustaw kuchenkę na wysoką, przykryj i gotuj, aż mieszanina będzie gorąca; następnie utrzymuj ciepło na niskim poziomie.