Gorący Dip ze szpinakiem i karczochem
Gorący Dip ze szpinakiem i karczochem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 572 kalorie, 15g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 454 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka śmietany, parmezan, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Nashville Hot Chicken Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić i pokruszyć w średniej misce.
W misce z boczkiem wymieszać szpinak, karczochy, ser o Smaku czosnkowo-ziołowym, parmezan, śmietanę i majonez.
Mieszanka Scoop do naczynia do pieczenia 7x11 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku 20 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.