Gorący Dip Wołowy

Gorący Dip Wołowy
Gorący Dip wołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wołowinę, pietruszkę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować i wymieszać na maśle w średnim rondlu na małym ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać mleko i ser śmietankowy; gotować, aż ser topi się całkowicie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Kremu Cytrynowego1 łyżka Kremu Cytrynowego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać pozostałe składniki; gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
4
Podawać jako gorący dip z kostkami chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn