Gorący Dip Karczochowy z zielonymi Chiles
Gorący Dip Karczochowy z zielonymi Chiles może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jeśli masz marynowane karczochy serca, czosnek, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, oraz Dip Krabowy Z Karczochami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, wymieszać kremowy sos sałatkowy, czosnek, parmezan, zielona papryka chile i karczochy serca.
Przenieść mieszaninę do małego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do bąbelków i lekko brązowy.
Dekoruj zieloną cebulą i pomidorem.