Gorący Cydr Jabłkowy
Gorący cydr jabłkowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz niefiltrowany sok jabłkowy, laski cynamonu, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Jabłkowy Cider ciasto orzechowe z lukrem jabłkowym, oraz Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5 dla podobnych receptur.
Instrukcje
(Dostosowany z AllRecipes.com.)
W średnim rondlu umieść cynamon, zmielone goździki, jagody ziela angielskiego, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową.
Wlać syrop klonowy i sok jabłkowy, a następnie doprowadzić do prawie wrzenia. Zmniejsz temperaturę do najniższego ustawienia i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Zdjąć z ognia i podawać w kubkach. (
Dodaj odrobinę rumu dla wersji tylko dla dorosłych! Mniam, mniam, mniam.)