Gorące Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gorące włoskie kanapki z wołowiną mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Za 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 11g tłuszczu i w sumie 428 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu wołowego, oregano, bułek kaiser i papryki. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 81%. Gorące Włoskie Kanapki Z Rostbefem, Włoskie kanapki z wołowiną z grilla z gorącą i słodką sałatką Caprese, oraz Gorące Włoskie Kanapki Z Kurczakiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Miejsce w 5. powolna kuchenka.
Dodaj zieloną paprykę, wino lub bulion, sos Worcestershire, sól, sól czosnkową i oregano. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń wołowinę i odstaw na 10-15 minut; pokroić w poprzek ziarna na 1/8 cala. plastry.
Podawać na bułkach; na wierzch z zieloną papryką. Odcedź soki do gotowania, aby podawać je z kanapkami.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zmienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami i pikantnymi daniami z makaronu. Idealny do pieczeni, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo