Gorące Szwajcarskie i migdałowe Spread
Gorąca Szwajcarska i migdałowy Spread może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, pieprz, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Hot Swiss & Almond Spread, Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, oraz Ser Migdałowy Do Smarowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sery wymieszać, dressing, cebula, gałka muszkatołowa, pieprz i 1/3 szklanki migdałów, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż na 9-calowy talerz pie lub quiche dish.
Piec 15 minut, mieszając po 8 minutach.
Posypać pozostałymi migdałami.
W razie potrzeby udekorować posiekaną czerwoną papryką.
Podawać z różnymi krakersami.