Gorące Suflety Grand Marnier

Gorące Suflety Grand Marnier
Gorące suflety Grand Marnier to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier granulowany, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Suflet Grand Marnier, Suflety Grand Marnier dla dwojga, oraz Grand Marnier.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400; umieść ciężką blachę do pieczenia na środkowym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
6 (8-uncji) ramekinów zalać sprayem do gotowania i posypać każde naczynie 2 łyżeczkami cukru granulowanego, wstrząsając i obracając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Umieścić żółtka w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 5 minut lub aż gruby i blady. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru granulowanego; pokonać 2 minuty. Ubić w likierze i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żółtko Jajażółtko Jaja
LikierLikier
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 1 minutę lub do spienienia za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać krem z kamienia nazębnego i soli; ubić mieszaninę aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę likieru. Delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek; podziel równomiernie między przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
LikierLikier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieść sufl naczynia na blasze do pieczenia w piekarniku; piec w 400 przez 10 minut lub aż wysoki i złocisty (suflety wzrośnie 1 1/2 do 2 cali nad krawędzią naczynia). Szybko kurz suflety z cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać natychmiast.
8
Uwaga: za pomocą szerokiej gumowej szpatułki delikatnie złóż białka do ciasta, wykonując ruch zgarniający od dna miski do góry. Zapobiega to deflacji białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn