Gorące płatki Quinoa z syropem klonowym jabłka mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mieloną gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Gorące płatki Quinoa z syropem klonowym jabłka, Pieczona dynia z syropem klonowym i jabłkami {GF}, oraz Naleśniki maślane z jabłkami z syropem klonowym.
Instrukcje
1
Połączyć jabłko i 1/4 szklanki wody na małej patelni; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać cynamon, gałka muszkatołowa, i goździki; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 minut lub tylko do chrupkiego przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)