Gorące i kremowe kanapki z indykiem
Gorące i kremowe kanapki z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 26g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, rosół z kurczaka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z indykiem, owocami i kremowymi makami, Kanapki Z Gorącym Indykiem (Na Resztki Indyka), oraz Kanapki Z Herbatą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować grzyby na dużej patelni w maśle na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż większość cieczy grzyby wydzielają odparowuje.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Dodać płyny w strumieniu, ubijając i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Dusić przez 3 minuty i mieszać w 2 sery, zioła, i sól i pieprz, do smaku.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na patelni. Plastry indyka podzielić równomiernie na wierzchu i łyżką trochę sosu nad każdym tostem. Dusić plastry przez 2 do 3 minut lub aż złoty i top każdy tost z niektórych boczku i niektórych szczypiorku.