Gorące hamburgery Hawajskie (Spam, ananas, Swiss I Sriracha Mayo)
Przepis Hot Hawaiian Burgers (Spam, ananas, Szwajcarski i Sriracha Mayo) może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 3,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 885 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, babeczki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka hawajska SPAM & ananas, Burgery kolendrowe z majonezem Sriracha, oraz Soczyste burgery z indyka z majonezem Sriracha i Zwęglonymi szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel mięso na cztery równe stosy i uformuj Burger paszteciki o 1/2 cala szersze niż angielskie muffinki. Obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Połączyć majonez i Sriracha w małej misce. Odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść hamburgery bezpośrednio nad gorącą stroną grilla i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone i wewnętrzne rejestry temperatury 125 do 130 ° F na natychmiastowym termometrze odczytu dla średnio rzadkich, około 5 minut ogółem, lub 135 ° F do 140 ° F dla średnich, około 6 minut ogółem. Top każdy burger patty z 1 plaster sera, a następnie przenieść do dużego talerza i namiotu z folią aluminiową.
Umieścić spam i plastry ananasa na gorącej stronie grilla i gotować, obracając od czasu do czasu, aż ogrzane i dobrze zwęglone.
Umieść 1 plasterek sera na każdym Patty Spam.
Przenieś Spam i ananasa na chłodną stronę grilla.
Grzać angielskie babeczki na grillu.
Ułóż dolne bułki na desce do krojenia. Na wierzch plasterkiem ananasa.
Dodaj burger patty. Top ze spamem. Top z majonezem Sriracha, a następnie zamknij burger.