Gorące Czekoladowe Babeczki
Przepis Hot Chocolate Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 41 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bitą lukier waniliowy, jajko, kakao do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, oraz Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 17 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce, wymieszać lukier i krem marshmallow. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 rogu torby. (Lub mieszanka łyżka na babeczki zamiast rurki.)
Rura 3 małe dollops mieszaniny lukier na wierzchu każdej babeczki, aby wyglądać jak roztopione pianki.
Posypać kakao. Naciśnij precel do połowy z boku każdej babeczki na uchwyt kubka. Przechowywać luźno przykryte.