Gorące Cynamonowe Cukierki Pokryte Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gorące cynamonowe Cukierki pokryte jabłkami. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, wodę, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Jabłka Oreo pokryte czekoladą z cukierkowymi robakami, Rzuciłem zaklęcie na Ciebie cynamonowe jabłka, oraz Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia).
Instrukcje
Blachę ciastek wyłożyć folią aluminiową i posypać cukrem cukierniczym.
Usuń łodygi z jabłek i dokładnie je opłucz. Włócz każde jabłko przez dno zaokrąglonym drewnianym kijem rzemieślniczym. Dokładnie osuszyć i odstawić na bok.
W dużym rondlu zagotuj wodę, cukier i syrop kukurydziany. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej. Nadal gotować, mieszając, aby nie spalić, aż mieszanina osiągnie 300 stopni F (150 stopni C).
Wyjąć z ognia i mieszając dodać barwnik spożywczy i olej cynamonowy.
Pracując szybko, zanurz każde jabłko w mieszaninie cukierków, dobrze powlekając.
Jabłka umieścić na przygotowanej blasze do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.