Gorące ciasta z ricottą z chrupiącym boczkiem i mieszanymi liśćmi

Gorące ciasta z ricottą z chrupiącym boczkiem i mieszanymi liśćmi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc spróbuj gorących ciast z ricottą z chrupiącym boczkiem i mieszanymi liśćmi. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 260 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka crème fraîche, proszek do pieczenia, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Boczek Wędzony, Awokado I Mieszane Liście, Pomidory, Mieszane Kiełki Fasoli I Mieszane Liście, oraz Chrupiące Ciasta Cheddar Z Boczkiem.

Instrukcje

1
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do miski, następnie wymieszać z ricottą, żółtkami, tymiankiem i proszkiem musztardowym. Powoli skropić w mleku i ubić, aby uzyskać gładką mieszankę. Dobrze doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połowę masła rozpuścić na dużej patelni. Gdy zacznie się spieniać, wkładamy boczek i smażymy aż będzie chrupiący.Podczas gotowania boczku, ubij białka, aż będą sztywne i uformują miękkie szczyty, a następnie złóż do mieszanki ricotta partiami dużą metalową łyżką, utrzymując w jak największej ilości powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Gdy boczek jest chrupiący, wyciągnij go, dobrze osusz na papierze kuchennym i utrzymaj ciepło. Gotować gorące ciasta w tej samej patelni na małym ogniu, pozwalając na około 2 łyżki mieszanki dla każdego ciasta i robi je partiami, więc nie przeludnić patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj małe gałki masła, jak idziesz i dbać, aby utrzymać ciepło niskie, więc masło nie palić. Gorące ciasta powinny być twarde i złote na końcu, a to zajmie około 2 minut z każdej strony. Po ugotowaniu każdej partii przełożyć na talerz i ogrzać. (Na tym etapie można je zamrozić, ale najpierw pozostawić do ostygnięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn