Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi
Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka selera, mleka, pokrojonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi, Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami z szałwii, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem.
Instrukcje
1
Piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać majonez i 2 łyżki Bisquick wymieszać w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z indykiem, serem, selerem, papryką i cebulą; odstawić.
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Pozostałe składniki wymieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Umieścić na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do powlekania. Zagnieść 10 razy. Ciasto podzielić na 24 kawałki; kształtować w kulki.