Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi
Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka selera, mleka, pokrojonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi, Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami z szałwii, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem.
Instrukcje
1
Piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać majonez i 2 łyżki Bisquick wymieszać w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z indykiem, serem, selerem, papryką i cebulą; odstawić.
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pozostałe składniki wymieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieścić na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do powlekania. Zagnieść 10 razy. Ciasto podzielić na 24 kawałki; kształtować w kulki.