Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi
Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka selera, mleka, pokrojonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami rozmarynowymi, Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami z szałwii, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem.
Instrukcje
Wymieszać majonez i 2 łyżki Bisquick wymieszać w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z indykiem, serem, selerem, papryką i cebulą; odstawić.
Pozostałe składniki wymieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Umieścić na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do powlekania. Zagnieść 10 razy. Ciasto podzielić na 24 kawałki; kształtować w kulki.
Umieść blisko siebie (w razie potrzeby stosy kulek) wokół krawędzi niepreparowanej 2-ćwiartkowej zapiekanki.
Łyżka mieszanki indyka do kopca w środku herbatników.
Piec odkryte 20 do 22 minut lub aż ciastka są złotobrązowe i mieszanka indyka jest gorąca.