Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana I

Nigdy nie można mieć zbyt wiele europejskich przepisów, więc daj gorącą niemiecką sałatkę ziemniaczaną i spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 496 kalorii, 20g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet jabłkowy, bekon, eskarole i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa kapie z bekonu.
Umieść ziemniaki na patelni z zastrzeżonym boczkiem kapiącym, smaż aż do ogrzania.
Dodaj escarole, boczek, jajka i ocet. Gotuj, aż escarole zwiędnie i podawaj na ciepło.