Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana trwa 50 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 78 centów za porcję. Ta przystawka ma 277 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, ocet, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondelku; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 25-30 minut lub do miękkości.
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie.
Pokrój ziemniaki na 1/4 cala. plastry; odstawić.
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; łyżką cedzakową wyjmij Na Ręczniki papierowe.
Odcedź, zachowując 2 łyżeczki kapania.
W kroplach podsmaż cebulę do miękkości. Dodaj mąkę, sól, nasiona selera i pieprz, aż się połączą. Stopniowo dodawaj wodę, ocet i cukier. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ciepło do niskiego.
Dodaj ziemniaki i boczek; delikatnie wymieszaj.
Polecane wino: Riesling, Dornfelder
Riesling i Dornfelder to moje najlepsze typy dla języka niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!