Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana to bez nabiału przystawka. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W rondelku gotuj ziemniaki we wrzącej osolonej wodzie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie pokrój kiełbasę na 1/2 cala. plastry; smażyć na patelni, aż się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedź i umieść w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odcedź ziemniaki; obierz i pokrój na 3/4 cala. kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Dodaj kiełbasę; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
6
Gotuj boczek, aż będzie chrupiący; pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
7
Odcedź wszystkie oprócz 3 łyżek kapiących; podsmaż cebulę w kapiących do miękkości. Dodaj mąkę, sól, nasiona selera i pieprz; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Dodaj cukier, wodę i ocet; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Polej mieszanką ziemniaczaną i delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
11
Podawaj na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Magazyn