Gorąca Czekolada W Stylu Kolumbijskim (Chocolate Caliente)

Gorąca Czekolada W Stylu Kolumbijskim (Chocolate Caliente)
Gorąca czekolada w stylu kolumbijskim (Chocolate Caliente) może być tylko napojem, którego szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czekoladę, mielony cynamon, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 719 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Kolumbijskie muffiny czekoladowe i bananowe, oraz Fasola Po Kolumbijsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko w rondlu na średnim ogniu, aby tuż poniżej punktu gotowania, dodać czekoladę. Po rozpuszczeniu czekolady dodać cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubić energicznie lub przełożyć do blendera. Podgrzać delikatnie i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn