Gorąca czekolada-toffi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, batonik toffi, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową glazurą toffi, oraz Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową glazurą toffi.
Instrukcje
1
W średnio ciężkim garnku z sosem, podgrzać mleko, wodę i cukier do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie i chipsach z karmelu, aż stopią się w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Toffi
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wlać do małych kubków lub filiżanek i top z bitą śmietaną i rozgniecione
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)