Gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.51 za porcję. 26 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, mleczną czekoladę, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
1
Podgrzać mleko i pół na pół w rondlu na średnim ogniu, aby tuż poniżej punktu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć patelnię z ognia i dodać obie czekoladki. Kiedy czekoladki się stopią, dodaj cukier, ekstrakt waniliowy i espresso i energicznie ubijaj. Podgrzać delikatnie i podawać natychmiast. Użyj laskę wanilii lub cynamonu do dekoracji każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty