Gorąca Czekolada
Gorąca czekolada wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 288 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka czekolady piekarskiej, mleka, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wodę i czekoladę w średnim rondlu na średnim ogniu 3 do 4 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, stale mieszając trzepaczką.
Dodać cukier; dobrze wymieszać.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 3 min., ciągle mieszając. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego.
Wymieszać wanilią; gotować na średnim ogniu 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.