Gorzka czekolada i płatki owsiane

Gorzka czekolada i płatki owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciemnej czekolady i klastrów owsianych. Ten przepis służy 4. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorzka czekolada orzechowa z solą morską, Ciemna Czekolada Jagodowe Klastry, oraz Gorzka Czekolada Kokosowo-Migdałowa.

Instrukcje

1
Umieścić masło orzechowe, mleko, i półsłodkie czekoladowe chipsy w rondlu; gotować na małym ogniu, aż chipsy stopić (o 3 protokół). Mieszamy z owsem; usuwamy z ognia. Łyżką lub melon baller, drop 8 porcji w kształcie kulki na blasze wyłożonej papierem woskowym; Niech ustawić w lodówce 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
FrytkiFrytki
MelonMelon
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Melon BallerMelon Baller
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn