Gorgonzola Rigatoni z warzywami
Gorgonzola Rigatoni z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jeśli masz brokuły różyczki, oliwki, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z dyni i gorgonzolą Rigatoni ze smażoną szałwią, Rigatoni z duszonymi warzywami, oraz Rigatoni pełnoziarniste z pieczonymi warzywami.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w rondlu lub patelni umieść kosz parowca w 1/2 cala wody (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Brokuły umieścić w Koszyku. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Steam około 3 minut lub do chrupkiego-przetargu.
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj skrobię kukurydzianą i mleko za pomocą trzepaczki.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z serem; kontynuować mieszanie przez 2 do 3 minut lub aż ser się rozpuści.
Brokuły, pomidory, grzyby, oliwki, sól i pieprz wymieszać w sosie serowym; podgrzać.