Gorgonzola-orzech Fettuccine z bułką tostową
Gorgonzola-orzech Fettuccine z tostami bułka tarta może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fettuccine z miętą, orzechem włoskim i Pesto z Gorgonzoli, Gorgonzolan i tosty Sałatka z orzechów włoskich, oraz Gorgonzolan i tosty orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 2/3 szklanki.
Ułożyć bułkę tartą na blasze do pieczenia.
Piec w 250 przez 30 minut lub do wyschnięcia.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek i gotuj 30 sekund, stale mieszając.
Usuń mieszaninę czosnku z ognia i odstaw 5 minut. Przywrócić patelnię do temperatury. Wymieszać w bułce tartej; gotować 6 minut lub aż lekko rumiane, mieszając mieszaninę często.
Gotować fettuccine zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Umieścić fettuccine w dużej misce.
Dodać mieszaninę bułki tartej, pietruszka, Gorgonzola, orzechy włoskie, sok z cytryny, sól, i czarny pieprz; wrzucić delikatnie połączyć.