Gorgonzola i tosty orzechowe

Gorgonzola i tosty orzechowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, chleb, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorgonzolan i tosty Sałatka z orzechów włoskich, Gorgonzola-orzech Fettuccine z bułką tostową, oraz Zapiekana Sałatka z orzechów włoskich z mandarynkami i serem Gorgonzola.

Instrukcje

1
Rezerwy 1 łyżka sera Gorgonzola do dekoracji. W maszynce umieścić serek śmietankowy, pozostały ser Gorgonzola, pół na pół i pieprz. Przykryć i przetworzyć aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Rezerwy 1 łyżka orzechów włoskich do dekoracji. Pozostałe orzechy włoskie wymieszać z serem. Łyżka do płytkiej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać serem gorgonzola, orzechami włoskimi i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
4
Podawać z kromkami chleba i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
ChlebChleb
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn