Gorgonzola-grillowane Crostini gruszka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka lekko pieczonych orzechów pekan, twarogu, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka & Gorgonzola crostini, Grillowana Gruszka, miód i Brie Crostini, oraz Grillowana Gruszka, Kozi Ser I Prosciutto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Kliny gruszki grillowej, przykryte pokrywą grilla, 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Serek śmietankowy wymieszać z 3 kolejnymi składnikami; rozprowadzić ok. 1/2 łyżki. na każdym kawałku bagietki. Na wierzchu grillowane gruszki, posypać orzechami pekan i rozmarynem, skropić miodem.